Ga direct naar het digitale wedstrijd formulier (DWF)

Procedure digitaal wedstrijdformulier (DWF)

Voor de juiste afhandeling van het digitaal wedstrijd formulier (DWF) zijn 4 partijen nodig: de aanvoerders van beide teams en 2 scheidsrechters. De aanvoerders loggen in met hun lidnummer en wachtwoord. De scheidsrechters met hun lidnummer en een door de aanvoerders verkregen 'verificatiecode'.
- NB: bij bondswedstrijden die gefloten worden door bondsscheidsrechters is geen 'verificatiecode' nodig -.

Let op: Inmiddels heeft elk lid van VVV via de mail een lidnummer ontvangen. De mensen die een wedstrijd fluiten hebben dit lidnummer nodig. De aanvoerders hebben daarnaast ook een wachtwoord nodig.
- Wachwoord vergeten?  Klik op deze link om het wachtwoord op te vragen.
- Wachtwoord wijzigen?  Gebruik dan deze link.

Hoe ziet het traject er in het kort uit.

- De aanvoerders ontvangen op vrijdag een email met wedstrijdgegevens. Op zondagochtend ontvang je ook nog een SMS bericht.
- Aanvoerders en scheidsrechters vullen (direct) na de wedstrijd het digitale wedstrijdformulier in.
- Als er 3 uur ná de wedstrijd er nog niets is ingevuld, krijg je per email een herinnering. Hetzelfde gebeurt op maandag als de procedure (nog) niet is afgerond.

Digitaal wedstrijd formulier (DWF) - De procedure voor aanvoerders

• Voor de wedstrijd* loggen de aanvoerders van de teams in met hun lidnummer en wachtwoord en geven de spelerslijst op door de teamleden aan te vinken die aanwezig zijn. Ook bestaat er de mogelijkheid invallers toe te voegen.
    De aanvoerders zien nu ook dat een verificatiecode aan hun wedstrijd is gekoppeld.
    * Vanaf vrijdag staat de wedstrijd klaar en kan de aanvoerder inloggen
  • Net voor of direct na de wedstrijd geef je de verificatiecode aan de scheidsrechters.
  • De scheidsrechters controleren de spelerslijst, registreren eventuele gele/rode kaarten, voeren de uitslag in en beide scheidsrechters accorderen. Het formulier wordt dan verzonden (zie hiervoor de procedure voor scheidsrechters - hieronder).
  • De aanvoerders loggen vervolgens weer in en keuren de uitslag en (gele/rode) kaarten goed.

Digitaal wedstrijd formulier (DWF) - De procedure voor scheidsrechters

• De scheidsrechters loggen na de wedstrijd in met hun lidnummer én de verificatiecode die zij van de aanvoerder(s) krijgen. Scheidsrechter 1 registreert eventuele gele/rode kaarten en voert de uitslag in.
  • Nadat scheidsrechter 1 klaar is met invullen, logt scheidsrechter 2 in accordeert hetgeen scheids 1 heeft ingevuld.

Vraag en antwoord.

Waar moet ik inloggen?
Aanvoerders van VVV dienen in te loggen op het digitale wedstrijdformulier (DWF) ván hockeyclub VVV. Dus ook als je uitspeelt ga je naar de site van VVV om in te loggen. De Aanvoerders van de tegenstander loggen in op het DWF van hun eigen club.

Ik ben geen aanvoerder, toch heb ik een lidnummer ontvangen?
Elk lid van VVV heeft een lidnummer gekregen. Het lidnummer heb je nodig als je een wedstrijd (van een ander team) fluit.

Ohww .. ik lees nooit de mail van VVV en nu moet ik plotseling ergens inloggen. Snap er niets van ..?
Allemachtig, da's niet prachtig .. Nou ja, vraag iemand in het clubhuis of hij je kan helpen.

Technische commissie (TC) senioren VVV
Boudewijn Brons : 020 - 6796242