Hockeyclub VVV

1183 SZ Amstelveen
Clubhuis: 020 - 6403502

VVV Smart Parking

Auto: Wie soepel wil parkeren, dicht bij de velden, rijdt via de Buitenveldertselaan naar de Beneluxbaan en slaat af bij Kantorenpark Kronenburg. Via de Rembrandtweg en Saskia van Uylenburgweg komt men op een grote -gratis- parkeerplaats nabij de Liberaal Joodse Begraafplaats Gan Hasjalom (600 parkeerplaatsen). Aan het eind van deze parkeerplaats loopt (rechts) een schelpenpad in oostelijke richting. Steek het fietspad over en via het bruggetje sta je gelijk aan de rand van KG3 van VVV. Makkelijker kan niet.
- TomTom: Saskia van Uylenburgweg 4, 1183 DK Amstelveen | 1183 DK 4 -

Fiets & scooter: Europaboulevard afrijden tot rotonde. Linksaf richting Amstel. Rechtsaf langs de molen, daarna eerste weg rechtsaf (bij cafe/restaurant 'Klein Kalfje'). Na ongeveer 200 meter links naar beneden. Na de bocht ligt het terrein van VVV links.

Bus: Vanaf station Amsterdam Zuid/WTC: bus 63 richting Amstelveen. Uitstappen halte van Boshuizenstraat/van Heenvlietlaan. Aan overkant straat Nederhoven inlopen. Doorsteken naar Kalfjeslaan en fiets-wandel bruggetje oversteken. Vervolgens 1e weg links (langs voetbalclub). Na 500 meter ligt VVV aan rechterkant. Bussen rijden twee keer per uur.

gratis parkeren bij VVV | TomTom: 1183 DK 4