Sponsoring

Wie wil er nou niet spelen op een mooi veld of training krijgen van goede trainers? Wie wil er niet dat er regelmatig nieuw hockeymateriaal aangeschaft wordt? En wie wil er nu niet op het terras of aan de bar z'n biertje drinken voor een normale prijs? Iedereen toch.

Hockey is een sport die interessant is voor bedrijven en onze vereniging is zeker aantrekkelijk om te sponsoren. Hockeyclub VVV is inmiddels een grote hockeyvereniging in Amsterdam met een uniek karakter. Een club die aandacht besteedt aan, en via een sponsorovereenkomst een langdurige relatie hoopt op te bouwen met de sponsor.

We vragen niet de hoofdprijs, maar bieden dat wel.

Natuurlijk is de vereniging dé plaats om via naamsbekendheid de omzet te verhogen, maar minstens zo belangrijk is het faciliteren van de sponsors. De club is er ook voor de gastvrijheid en actief samenwerken via (netwerk-) bijeenkomsten met andere sponsors en de leden.

Sponsoring is maatwerk.
Hockeyclub VVV staat open voor de wensen van de sponsor; met als doel een vruchtbare samenwerking. Laat wat van je horen en we werken de plannen samen uit.

VVV biedt een mooi instappakket: transparant en niet duur.

Met een banner (spandoek) langs de velden van VVV en vermelding op de website.
De meest effectieve wijze om je bedrijf onder de aandacht van de leden te brengen.
En geen probleem om een poster op te hangen in het clubhuis en/of een stapeltje flyers achter te laten bij de bar.

2 mogelijkheden*
  • 1x Banner van 5 meter x 75 cm (bxh): € 295,- (btw vrij) per jaar/seizoen.
  • 2x Banner van 2,5 meter x 75 cm (bxh): € 390,- (btw vrij) per jaar/seizoen.
  • Voor beide opties geldt: éénmalige productie kosten: € 80,- (ex.btw).
* In principe gaan we uit van een sponsor periode van drie jaar/seizoenen.

Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met Boudewijn.

Sponsors/banners VVV
Boudewijn Brons : 020 - 6796242