Trainingsschema VVV senioren | 2018/19

Opzet van het trainingsschema

• We werken met 2 (tijds)blokken. 1e (vroege) blok van 19.15 - 20.45 uur en 2e (late) blok van 20.45 - 22.30 uur. Dan heeft bijna elk team een half veld tot zijn beschikking.
  • KG4 is het veld bij Oranje Nassau (korfbal). Dit veld delen we met AMVJ.
  • Niet elk team heeft zijn favoriete trainingsdag/tijd toegewezen gekregen. Daarom is er op maandag en vrijdag als alternatief een vrije/inloop training voor de breedte teams (te vergelijken met de opzet van het zomeravond hockey).

Belangrijk

• Een aantal teams heeft géén trainer. Probeer voor jouw trainingsblok zelf een trainer te vinden.
  • VVV is altijd op zoek naar geschikte trainers (vooral voor de dames breedteteams). Op basis van kennis, ervaring en inzet kan een passende beloning worden toegekend.
  • vrijwilligers vergoeding / overeenkomst voor trainers: trainer (of aanvoerder van een team) dient van te voren contact op te nemen met Boudewijn
  • .
Technische commissie (TC) senioren VVV