Trainingsschema 2017/18 | seniorenteams

Trainingsschema VVV senioren | 2017/18

Opzet van het trainingsschema

• We werken met 2 (tijds)blokken. 1e (vroege) blok van 19.15 - 20.45 uur en 2e (late) blok van 20.45 - 22.30 uur. Dan heeft bijna elk team een half veld tot zijn beschikking.
  • KG4 is het veld bij Oranje Nassau (korfbal). Dit veld delen we met AMVJ.
  • Let op: Rond 1 november wordt er een nieuw (1/2) veld opgeleverd achter het clubhuis. De teams die nu op KG4 staan verhuizen dan naar dit veld (KG5).
  • Niet elk team heeft zijn favoriete trainingsdag/tijd toegewezen gekregen. Daarom is er op vrijdag als alternatief een vrije/inloop training voor de breedte teams (te vergelijken met de opzet van het zomeravond hockey).

Belangrijk

• Een aantal teams heeft géén trainer. Probeer voor jouw trainingsblok zelf een trainer te vinden.
  • VVV is altijd op zoek naar geschikte trainers. Op basis van kennis, ervaring en inzet kan een passende beloning worden toegekend.
  • In afwijking tot voorgaande jaren dient de trainer (of aanvoerder van een team) van te voren contact op te nemen met Boudewijn over de vrijwilligers vergoeding / overeenkomst.
Technische commissie (TC) senioren VVV
Boudewijn Brons : 020 - 6796242