wedstrijdschema | winterstop

Wed.nr Team Team Veld Tijd Fluiten

- uitwedstrijden (..) maart -

Wed.nr Team Team Veld Tijd

Het wedstrijdsecretariaat van VVV wordt bemand door Rogier van Kalmthout.
Voor vragen en opmerkingen (bij voorkeur via de mail):
- Wedstrijdsecretariaat: 06 - 43096031
- Email: vvvwedsec@gmail.com

Twee weken vooruit kijken wie je moet fluiten?
Dat kan via de 'Standenmotor' bij de KNHB: KNHB/standenmotor

Kies bij club: 'VVV' en bij categorieŽn: 'senioren'.
Vink het hokje aan: 'Wedstrijdsecretaris (laat alle clubwedstrijden zien)'. Je krijgt bij de betreffende datum alle wedstrijden op VVV te zien met de scheidsrechters.

Poule-indeling voor senioren, dames-jong en veteranen
2e helft seizoen 2017/18 (lente-competitie) | District NH

Onderstaand poule indeling voor de lente-competitie 2018 voor VVV senioren, dames-jong en veteranen teams. Geldt voor het district NH.
De bondsteams VVV H1 t/m H4 en VVV D1 t/m D5 zijn dus niet opgenomen in dit overzicht.

Paar opmerkingen:
- De lente-competitie (district NH) bestaat uit 10 speelrondes met als startdatum zondag 11 maart. Laatste ronde is op zondag 10 juni 2018.
- Inhaaldagen zijn gepland op paaszaterdag 31 maart, zondag 29 april, zondag 6 mei en donderdag 10 mei 2018 (Hemelvaartsdag).

Senioren:
- 2e klasse: Deze is onderverdeeld in drie geslangde groepen van 2 poules. Onderling zijn de drie groepen weer verticaal ingedeeld met A als sterkste en C als zwakste.
- 3e, 4e en 5e klasse: De poules zijn verticaal ingedeeld; teams kunnen een poule omhoog of omlaag verplaatst zijn om de reistijden te optimaliseren.
Voor alle klassen & poules geldt dat waar mogelijk geen twee teams van dezelfde vereniging samen in een poule zitten.

In seizoen 2017-2018 promoveren 3 senioren teams naar de bondscompetitie.
Vanuit Res. 2e klasse AA en AB promoveren de nummers 1 rechtstreeks naar de bondscompetitie (en spelen daarnaast om het en districtskampioenschap). De nummers 2 spelen een play-offwedstrijd waarvan de winnaar promoveert en de verliezer in de districts-competitie blijft spelen (bij VVV maakt D6 een kans).

In alle overige poules worden de kampioenen bepaald door de 1e plaats in de poule.

Dames-jong:
- 1e klasse: Deze poules worden aangevuld met 2 x 3 teams uit Midden Nederland.
- 2e klasse: De poules zijn geslangd ingedeeld. Beide poules zijn ongeveer even sterk.
- 3e en 4e klasse: De poules zijn verticaal ingedeeld.

Technische commissie (TC) senioren VVV
Boudewijn Brons : 020 - 6796242