Arbitrage en DWF

Scheidsrechterscursus
De scheidsrechterscommissaris organiseert een aantal keer per jaar een scheidsrechterscursus. Deze wordt meestal op een drietal woensdagavonden op het clubhuis gegeven (ondersteund door e-learning). Het aantal plaatsen is beperkt dus houd de agenda in de gaten!

Spelbegeleider bij 3-, 6- en 8-tallen
Wedstrijden van 3-, 6- en 8-tallen worden door zogenaamde spelbegeleiders geleid. Elk team zorgt zelf voor 1 spelbegeleider, het maakt hierbij niet uit of je thuis of uit speelt. Tips voor de spelbegeleider vind je hier.

11-tallen, scheidsrechters met scheidsrechterkaart
Bij de thuiswedstrijden van VVV 11-tallen zorgt het wedstrijdsecretariaat dat er bij de senioren scheidsrechters worden ingedeeld. Of je moet fluiten kun je zien in het wedstrijdschema. Vanaf de B-jeugd worden ook scheidsrechters ingedeeld. Het is KNHB beleid dat elke eerstejaars B-speler zijn/haar scheidsrechterkaart haalt en lagere wedstrijden (van D en C) gaat fluiten.

DWF
Met ingang van 1 januari 2019 werken we met een nieuw digitaal wedstrijdformulier. Je kunt het DWF invullen via de Hockeyclub VVV app of via deze link.

Heb je de app nog niet dan kun je deze hier downloaden: