Vrijwilligers & vacatures

Wil je graag iets vrijwillig terug doen? Wordt dan nu vrijwilliger bij VVV!!

Dit is VVV
VVV is een laagdrempelige, toegankelijke vereniging voor alle leeftijden waar ieder lid zichzelf kan zijn en de hockeysport kan leren of beoefenen op zijn of haar niveau. Hierbij staat plezier en zelfontwikkeling voorop maar is tevens veel ruimte voor prestatie. Wij zijn een in alle opzichten gezonde vereniging die wordt gedragen door vrijwilligers. We bieden een open, ongedwongen en warme ontmoetingsplek die onze leden, vrijwilligers, medewerkers en bezoekers verbindt.

VVV stelt zich ten doel om voornamelijk te werken met vrijwilligers. Een actief vrijwilligersbeleid maakt de organisatie sterker en zorgt dat de sfeer in de vereniging verbetert. Daarnaast zijn er veel mensen die zich als vrijwilliger willen inzetten als uitdrukking van hun maatschappelijke betrokkenheid.

VVV wil een vereniging creëren waar iedereen daadwerkelijk iets doet, zonder dat dit als een verplichting voelt. In een organisatie die goed staat en waar iedereen zich prettig voelt bij zijn taak, terwijl er met elkaar ook plezier wordt en resultaat wordt samengewerkt.

Waarom vrijwilliger worden bij VVV?
Je inzetten als vrijwilliger bij VVV is goed voor je CV en je netwerk, het vergroot je betrokkenheid, het verenigingsleven wordt versterkt en zo kunnen we die fijne club blijven die we zijn. Bovendien geef je het voorbeeld aan de volgende generatie. En, niet onbelangrijk: VVV is ontzettend blij met je.

Benieuwd waar we momenteel naar op zoek zijn?
Kijk dan snel hieronder voor de meest recente vrijwilligers en betaalde vacatures!

Als je geïnteresseerd bent, of vragen hebben, neem dan contact op met onze vrijwilligers commissie via [email protected].

Vrijwilligers vacatures

Bestuurslid Horeca & Accommodatie Klik op deze link ntb
Bestuurslid (Hockey) Technische Zaken          Klik op deze link ntb
Bestuurslid Hockey Leden Klik op deze link ntb

Hockey Technisch

Functie Functieprofiel Korte omschrijving
Coördinator en/of lid TC tophockey            ntb ntb
Coördinator en/of TC senioren ntb ntb

Horeca & Accommodatie

Coördinator sportpark ntb ntb
Coördinator verbouwing en onderhoud
ntb ntb

Financieel

Lid Sponsorcommissie                               ntb ntb
Lid kascommissie ntb ntb

Functie   Functieprofiel  Korte omschrijving
Lid vrijwilligers commissie  ntb  ntb
Lid activiteiten commissie senioren  ntb  ntb
Lid activiteiten commissie junioren (A t/m D)  ntb  ntb
Lid ledenwerving commissie  ntb  ntb
Lid ledenadministratie  Klik op deze link
Lid commissie systeembeheer  Klik op deze link
Lid archief commissie  ntb  ntb
Lid administratie VOG  ntb  ntb

Betaalde vacatures

Onze technisch manager Charlie Haigh heeft aangegeven VVV per einde seizoen te verlaten. Na 5 mooie jaren en vele stappen vooruit in het professionaliseren van het hockey gaan we Charlie zeker missen. We zijn samen met Charlie gestart met de voorbereidingen op het volgende seizoen. Parallel hieraan zijn we op zoek naar een nieuwe Technisch Manager.