Mededeling indeling zaterdagen

30-10 Nieuws

Beste ouders, teambegeleiders, coaches,


We krijgen als wedstrijdsecretariaat veel feedback over de tijden waarop  we de jeugd indelen. Daarom zullen we na de herfstvakantie starten we met een proef om de wedstrijden op de zaterdagen anders in te delen. 


Proef indeling zaterdagen
We gaan proberen om de wedstrijden per leeftijdsgroep zoveel mogelijk op hetzelfde tijdstip in te delen, van jong naar oud, zoals dat bij de meeste hockeyclubs wordt ingedeeld. Dit is het bestuur samen met het wedstrijdsecretariaat overeengekomen om de sfeer op de club en tussen de teams te bevorderen. Dat zal, met name, bij de Jongste Jeugd (6-tallen E en F) merkbaar zijn.
Wat wordt de basis

De 6-tallen E en F zullen op zaterdagmorgen op de velden 1 en 2 worden ingedeeld. Op veld 3 spelen de Vosjes en op veld 5 spelen de 8-tallen E. Veld 5 is een half veld met de belijning van een heel veld en echte goals. Zo kunnen de 8-tallen E kunnen alvast wennen aan het spelen op een ‘heel’ veld. Dit betekent wel dat de 8-tallen E verspreid over de dag worden ingepland, omdat het veld (5) voor hen gereserveerd is.


Vanzelfsprekend betekent deze indeling, dat de Junioren (D t/m A) niet voor 10/11 uur zullen beginnen en dat zij meer wedstrijden op veld 3 zullen spelen.


Belangrijke informatie voor jongste jeugd

Omdat de Jongste Jeugd voortaan op de 2 hoofdvelden speelt is het belangrijk dat alle ouders van onze Jongste Jeugd de volgende informatie goed doornemen:


  • De wedstrijden van de 6-tallen E en de F-jes starten om 09.00 en rond 10.00.

  • Ben je om 9:00 ingepland? Dan moet je zelf als team even je veldje klaar zetten.

  • Check opmerkingen op wedstrijdschema! Jouw team kan ook verantwoordelijk zijn voor het terugbrengen van de doeltjes (direct na de wedstrijd, dus voor de limonade). De doeltjes / pionnen mogen absoluut niet naast het veld blijven liggen. 

  • F-jes spelen met pionnen, te halen uit het materialenhok. 

  • De 6-tallen E spelen met de doeltjes, die liggen buiten links van het materialenhok.

  • Waar vind je het materialenhok: de rode container links naast het clubhuis. Je hoeft dus niet ver uit de richting. De sleutel om erin te komen kan worden gehaald achter de bar. 


Veiligheid langs het veld

We zien regelmatig dat er veel ouders binnen de hekken om het veld, hun kroost staat aan te moedigen. En soms zijn daar ook -hele- kleine broertjes en zusjes bij. Dat is niet helemaal zonder risico. De bal en de sticks zijn hard en de kinderen rennen soms fanatiek langs de zijlijn. Daarnaast is het voor de spelers wel zo overzichtelijk als alleen de spelbegeleiders rond het veld lopen. 

Alle ouders, los van spelbegeleiders, zullen vanaf heden dus ten alle tijden buiten het veld hun kinderen aanmoedigen. 


Parkeren

We merken dat men op  zaterdag nog wel eens moeite heeft met het vinden van een parkeerplek. Uiteraard moedigen we in de eerste plaats aan om met de fiets te komen! Maar om bovenstaande proef te kunnen faciliteren (qua auto’s) willen we nog eens de parkeerplekken aan de andere kant van VVV benadrukken. Wanneer je in Amsterdam Zuid woont, is het nog sneller om daar te komen ook! 


Hoe je het vindt? Google even "Parkeerplaats VVV & ACC”, het is aan het einde van de Saskia van Uylenburgweg in Amstelveen.


Vrijwilligers gezocht

Nu dat we toch nog even jullie aandacht hebben, willen we graag nog een oproep doen voor een aantal vrijwilligers die we nodig hebben, namelijk: Voorzitten VVV, wedstrijdsecretariaat jongste jeugd, zaalhockey organisator en jeugdcommissie leden. Vele handen maken licht werk, dus het zou niet extreem veel tijd moeten kosten. Wil je ons komen helpen? Stuur dan even een mailtje naar [email protected] 


Met sportieve groet,


Janneke, Elsbeth & Nikki

Wedstrijdsecretariaat jeugd en bestuurslid leden

 
30-10-2020 Nieuws