Nu inschrijven: Cool Clinics op VVV

11-5 Nieuws

Ben je tussen de 5 en 12 jaar oud en zit je niet op een sport? Ben je nieuwsgierig of hockey iets voor jou is? Meld je dan aan voor de Cool Clinics op VVV. Deze clinics worden in de corona periode speciaal georganiseerd voor kinderen die geen lid van VVV of een andere sportclub zijn. Je bent van harte welkom iedere vrijdagmiddag van 16-17u (5-8 jaar) of 17-18u (9-12 jaar) op ons sportpark aan de Aanloop 7.

We zijn gebonden aan de regels van de gemeente Amsterdam en de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Daarom geldt een maximum aantal deelnemers per clinic. Aanmelden is verplicht. Vanwege het coronavirus gelden er speciale regels op ons sportpark. Deze kun je hier lezen

Inschrijven voor de clinic op vrijdag 5 juni a.s. kan tot en met woensdag 3 juni. Deelname is gratis. Als je het leuk vindt, kan je je iedere week opnieuw aanmelden voor de clinic. Wel geldt dat VOL = VOL. Kom in je sportkleren en neem een gevulde drinkbeker of bidon mee. Je kunt van ons een hockeystick en scheenbeschermers lenen. Vanwege de veiligheid moet je ook een gebitsbeschermers (bitje) dragen. Deze kun je helaas niet lenen maar kun je voor EUR 3,50 kopen bij Hockey District, Arend Janszoon Ernststraat 865B in Amsterdam.

In verband met het corona protocol kunnen we de leeftijdsgroepen '12 en jonger' en 'ouder dan 12' niet met elkaar mixen. Ben je ouder dan 12 jaar en wil je graag ook een keertje komen hockeyen? Stuur dan een email naar [email protected]


Klik HIER om je in te schrijven


Ben je na afloop van de clinic super enthousiast en wil je lid worden van VVV? Dan kun je je inschrijven via onze website. Daar vind je alle informatie over VVV. Wanneer je hiervoor in aanmerking komt is het mogelijk dat het Jeugdsportfonds Amsterdam je contributie betaalt. In dat geval ontvang je het wedstrijdtenue op kosten van VVV.

Tot snel op VVV.
 
11-5-2020 Nieuws