Meld je aan voor het VVV Summercamp

12-6 Nieuws
Een hele zomer zonder VVV? Wij dachten van niet!

Ben je 5 tot en met 12 jaar? Zie jij nu al op tegen een hele zomer lang stil zitten? Speel dan de zomer door met het VVV Summer Camp bij de leukste club aan de Amstel!Tijdens het Summer Camp krijg je leuke, vernieuwende en fanatieke trainingen op basis van jouw leeftijd en niveau. Maar we gaan niet de hele dag hockeyen: iedere dag hebben we een programma dat bestaat uit hockey, andere sporten, activiteiten en een geweldige dagafsluiting. Bij hele warme dagen springen we ook het water in. Wat we precies gaan doen blijft nog even een verrassing. Onze trainers kunnen niet wachten op je komst! Een uniek sport- en activiteitenprogramma bij jou in de buurt.

Is je vriendje of vriendinnetje geen lid van VVV? Hij of zij mag uiteraard ook met je mee (maximaal 1 introducee per VVV lid).

Wanneer?
Het VVV Summer Camp wordt georganiseerd op weekdagen van 20 juli t/m 7 augustus. Je schrijft je in voor 5 dagen, maar je mag bij inschrijving zelf kiezen welke dagen je komt. Deze dagen hoeven niet aaneengesloten te zijn en ook niet in dezelfde week. Jij bepaalt wanneer je komt! Voor de individuele dagen geldt natuurlijk wel want vol = vol. Wil je 10 of zelfs 15 dagen komen, kan dat uiteraard. Schrijf je dan nog een keer in.

Iedere dag begint met een inloop vanaf 8.30 uur. Het dagprogramma begint om 9.30 en eindigt om 17.00 uur. Ophalen kan tot 17.15 uur.

Kosten
De kosten zijn EUR 100,- voor 5 dagen. De prijs is inclusief drinken, een heerlijke lunch, en snack pauzes in de ochtend en middag. Voor de prijs hoef je het dus niet te laten.

Klik HIER om in te schrijven

Tot snel op VVV. Niet voor niets de leukste!!

Het ziet er naar uit dat ons clubhuis vanaf 1 juli weer open mag zijn zonder heel veel beperkingen. De precieze regels zijn echter nog niet gecommuniceerd. Het corona protocol van VVV houdt rekening met de protocollen van het NOC/NSF, KNHB, de richtlijnen van de Gemeente Amsterdam en de richtlijn vakantiedag activiteiten. Zo organiseren wij een zorgeloze dag voor kinderen èn ouders.

Wanneer we genoodzaakt zijn om het VVV Summer Camp te annuleren, dan krijg je uiteraard je geld terug. VVV behoudt het recht voor om een individuele dag te annuleren bij gebrek aan voldoende aanmeldingen voor die dag. Heb je je aangemeld voor die dag, dan zoeken we in overleg naar een andere dag. Lukt dat niet, dan krijg je een evenredig deel (20%) van het inschrijfgeld terug.

12-6-2020 App

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?