Senioren zomerhockey 2020

21-6 Nieuws

Het einde van het seizoen komt eraan. Het was een vreemde tweede helft van het seizoen waarin we eindigen met hockeyen op 1,5 meter afstand.


Vanwege deze omstandigheden willen we bij VVV graag iets meer faciliteren deze zomer voor de leden. Er is de afgelopen weken bij de aanvoerders gecheckt of (en welke) er nog teams door zouden willen trainen op 1,5 meter in de zomer. Hier is enthousiast op gereageerd, super!


De hockey regels blijven vooralsnog alleen hetzelfde, er mogen maximaal (inclusief minimaal 1 begeleider) 20 mensen op een heel veld, de afstand moet worden bewaard en spelers mogen zelf nog steeds geen ballen / pionnen etc. aanraken.


Het goede nieuws is dat de sportkantines vanaf 1 juli weer open mogen! Dat betekent dat er deze zomer niet alleen kan worden gehockeyd, maar ook bier kan worden gedronken op de club!


Om alles zo goed mogelijk te faciliteren hebben we het volgende bedacht:


  • Alle teams die wekelijks hebben opgegeven om te willen trainen mogen dit doen met een wekelijkse maximum van 9 spelers per team. Op deze manier kunnen we meer teams kwijt op een veld, waardoor minder begeleiders nodig zijn op de velden en het haalbaar is. Daarbij is de gunstige bijkomstigheid dat wanneer de opkomst per team daalt, dit geen probleem is.

  • Er zal wekelijks op woensdag een mogelijkheid voor zijn om te eten "wat de pot (BBQ) schaft”, bijvoorbeeld broodje hamburger van de BBQ. Hier hoef je je niet voor aan te melden.

  • Ook zullen we deze zomer de algemene zomerhockey weer organiseren. Normaliter kan dit op basis van "zoete inval”, maar helaas vanwege de huidige Corona maatregelen is dat niet mogelijk. Men moet zich dus een week van te voren aanmelden voor de zomerhockey zodat wij kunnen zorgen dat er genoeg begeleiding / veld capaciteit is. Er wordt een extra veld vrijgehouden die avond voor als er teveel animo is voor 1 veld.

  • Daarbij gaan we wekelijks op de avond van zomerhockey (donderdag avond) de BBQ aansteken! Dit zal van 18:00 tot 21:00 gebeuren, waardoor sommige mensen voor en andere na de hockey van de BBQ kunnen genieten. 

  • Goed om te weten: mocht je team nou gewoon zin hebben in een afsluitende BBQ samen (of is het weer fantastisch en je wilt met een paar teamgenoten BBQen en biertjes drinken?), maar niet meer om te hockeyen? Geen probleem! Dan ben je ook van harte welkom.


Concreet*:

  • Teams die wekelijks zijn ingedeeld om te komen trainen mogen met max 9 teamgenoten trainen op een half veld.

  • Er is vanaf 2 juli wekelijks op donderdag van 18:00 tot 21:00 een BBQ op VVV. Voor deze BBQ moet je je aanmelden (geen hockey verplicht). Wij kunnen dan zorgen voor voldoende inkopen, aanmelden betekent ook verplichte betaling voor BBQ. 

  • De kosten voor de BBQ zijn 12,50 EUR p.p. en worden op VVV per pin afgerekend. Inbegrepen is vlees, salade, brood, patat en sauzen. Drankjes zijn voor eigen rekening. Uiteraard kan er gekozen voor een vegetarische optie.

  • Opgeven voor zowel de wekelijkse zomerhockey en /of de BBQ moet op uiterlijk de woensdag 1 week van te voren (dus voor 2 juli a.s. moet worden opgegeven uiterlijk deze woensdag 24 juni). Het formulier (1 formulier per week) om jezelf op te geven voor zomerhockey en/of BBQ ontvangen alle senioren en trimleden wekelijks in de inbox (bij voorbaat sorry voor de spam…) 


Het trainingsschema (inclusief zomerhockey) welke vanaf woensdag 1 juli ingaat (en geldt in de maand juli) is bijgevoegd in deze mail. Afhankelijke van de Corona maatregelen, pre-season en animo in juli zullen we voor augustus kijken wat er mogelijk is.


We hopen er zo samen toch nog een hele mooie zomer van te maken!


Met sportieve groet,

De senioren commissie 


*Alles is natuurlijk onder voorbehoud van eventueel aangepaste Corona maatregelen waar we ons aan moeten houden en dus eventueel ook van het weer (er passen op het terras meer mensen dan in het clubhuis).

 
21-6-2021 Nieuws Bijlage