Schrijf je nog snel in voor het VVV familietoernooi zaterdag 9 juli!!

19-5 Nieuws

Er zijn nog plekjes, schrijf je snel in voor het VVV Familietoernooi zaterdag 9 juli!

Stel zelf je team samen en doe mee!

Voor het VVV Familietoernooi kun je je inschrijven met een door jullie zelf samengesteld team. Je kunt hiervoor ouders, zussen, broers, oma's, opa's, vrienden, vriendinnen of andere bekenden vragen. Uiteraard kun je ook samen met jouw familie en de familie van een teamgenootje inschrijven of een vriendenteam samenstellen. Hockeyervaring is niet vereist, dus je kunt ook je vrienden en vriendinnen meenemen die nooit eerder gehockeyd hebben. Bij het VVV Familietoernooi staat plezier voorop! 

Het toernooi

Het toernooi begint op zaterdag 9 juli mei om 13.00 uur. Vanaf 12.30 uur kun je je aanmelden en het wedstrijdschema ophalen. We spelen op een kwart veld, 6 tegen 6, waarvan per team steeds minimaal 4 kinderen opgesteld staan. Tijdens de wedstrijden gelden er aangepaste spelregels. Zo worden er bijvoorbeeld geen strafballen of corners genomen en mogen volwassenen geen doelpunten maken. Een team kan natuurlijk wel uit meer dan 6 personen bestaan, want er mag tijdens de wedstrijd onbeperkt gewisseld worden. De wedstrijden duren 20 minuten.

Poules

We hebben verschillende poules waarbij we rekening houden met de leeftijd van de kinderen. Geef op het inschrijfformulier aan hoe oud de kinderen in je team zijn en hoe ervaren, dan houden wij daar zoveel mogelijk rekening mee met de poule-indeling.

BBQ-buffet en muziek

Aansluitend aan het toernooi is er vanaf 17.00 uur een uitgebreid BBQ-buffet en muziek! Graag aangeven bij de inschrijving wie er mee-eet en eventuele dieetwensen. Ook niet-hockeyende toeschouwers kunnen meedoen met de BBQ, wel even aangeven op het formulier. De kosten voor de BBQ zijn € 17,50 per persoon voor 12 jaar en ouder en € 7,50 per persoon voor kinderen onder de 12 jaar. Dit wordt voorafgaand aan het toernooi geïnd via een tikkie (apart van de toernooi-inschrijving).

Belangrijk:

- Elk team kiest een originele naam en zorgt voor kleding in een 'teamkleur'.

- 1 inschrijfformulier per team invullen, via DEZE LINK.

- Schrijf je zo snel mogelijk, maar in elk geval voor 18 juni 2022.

- De kosten bedragen € 30 per team, dit wordt via een tikkie voorafgaand aan het toernooi geïnd.

- Je ontvangt uiterlijk 26 juni een bevestiging van ons.

- Wacht niet te lang met inschrijven want 'vol = helaas echt vol'. 

Supergezellig als jullie aanhaken, wij kijken nu al enorm uit naar 9 juli!

                                                
 
19-5-2022 Nieuws