VVV Familietoernooi: schrijf je in!

17-5 Nieuws

Zaterdag 8 juli 2023 VVV FAMILIETOERNOOI

Stel zelf je team samen & doe mee!

Voor het VVV Familietoernooi kun je je inschrijven met een door jullie zelf samengesteld team. Je kunt hiervoor ouders, zussen, broers, oma's, opa's, vrienden, vriendinnen of andere bekenden vragen. Je kunt dus samen met jouw familie en de familie van een teamgenootje inschrijven of een vriendenteam samenstellen of een combinatie van beide! Hockeyervaring is niet vereist, dus je kunt ook je vrienden en vriendinnen meenemen die nooit eerder gehockeyd hebben. Bij het VVV Familietoernooi staat plezier voorop!

Het toernooi
Het toernooi begint op zaterdag 8 juli om 13.00 uur. Vanaf 12.30 uur kun je je aanmelden en het wedstrijdschema ophalen. We spelen op een kwart veld, 6 tegen 6, waarvan per team steeds minimaal 4 kinderen opgesteld staan. Tijdens de wedstrijden gelden er aangepaste spelregels. Zo worden er bijvoorbeeld geen strafballen of corners genomen en mogen volwassenen geen doelpunten maken. Een team kan natuurlijk wel uit meer dan 6 personen bestaan, want er mag tijdens de wedstrijd onbeperkt gewisseld worden. De wedstrijden duren 20 minuten.
Er is daarnaast de hele middag een springkussen voor de kinderen (en volwassenen die dat leuk vinden) om zich op te vermaken.

Poules
We hebben verschillende poules waarbij we rekening houden met de leeftijd van de kinderen.
Geef op het inschrijfformulier aan hoe oud de kinderen in je team zijn en hoe ervaren, dan houden wij daar zoveel mogelijk rekening mee met de poule indeling.

Prijzen
Net zoals voorgaande jaren is er per poule voor de winnaar een beker te verdienen!
Na de verrassende outfits van vorig jaar, hebben wij besloten ook een prijs uit te reiken voor de meest originele outfit! Wij zijn benieuwd naar de bijzondere verschijningen!

BBQ-buffet en muziek
Aansluitend aan het toernooi is er vanaf 17.00 uur een BBQ-buffet en muziek, dus niet alleen een lekker hapje, maar ook dansen! Graag aangeven bij de inschrijving wie er mee eet en eventuele dieetwensen! Ook niet-hockeyende toeschouwers kunnen meedoen met de BBQ, wel even aangeven op het formulier. De kosten voor de BBQ zijn € 17,50 per persoon voor 12 jaar en ouder en € 7,50 per persoon voor kinderen onder de 12 jaar. Dit wordt voorafgaand aan het toernooi geïnd via een tikkie (apart van toernooi-inschrijving).

Belangrijk:
- Elk team kiest een originele naam en zorgt voor kleding in een 'teamkleur';
- 1 inschrijfformulier per team invullen, via DEZE LINK;
- Schrijf je zo snel mogelijk, maar in elk geval vóór 17 juni 2023;
- De kosten bedragen € 35 per team, dit wordt via een tikkie voorafgaand aan het toernooi geïnd;
- Je ontvangt uiterlijk 25 juni 2023 een bevestiging van ons.

Wacht niet te lang met inschrijven want 'vol = helaas echt vol'.

We gaan ervan uit dat het weer een gezellige, zonnige en sportieve dag wordt!

 
17-5-2023 Nieuws