Scheidsrechters update #1

20-9 Nieuws
Dag allen,

Dit seizoen is de kersverse scheidsrechters commissie van start gegaan met een aanpak waarin een aantal activiteiten wordt uitgevoerd. Bij deze alle activiteiten op een rijtje zodat iedereen weet wat er te verwachten is de komende maanden.

1. Allereerst is er komende 3 oktober een Fluiters Opfrismeeting. Speciaal bedoeld voor ouders die hun scheidsrechtersdiploma reeds hebben behaald, (misschien ook) al fluiten en die graag nog eens stil willen staan bij regels. Onder begeleiding van Charlie en Jorian. Er zullen dit jaar meerdere van dit soort opfrismeetings worden georganiseerd op de club. Tijdstip is van 19-20.30 uur, Locatie: VVV. Opgeven uiterlijk 28 september via deze link: (of kopieer deze in je browser: https://ap.lc/bIr7R.)

2. Ouders van onze hockeyjeugd kunnen zich aanmelden voor de (online) scheidsrechterscursus met een afrondend examen. Bij groot enthousiasme bieden we meerdere examenmomenten aan. En natuurlijk alles coronaproof. Aanmelden uiterlijk 28 september via deze link: (of kopieer deze in je browser: https://ap.lc/NlWXL). Meer informatie volgt via de mail na opgave. 

3. Alle A en B jeugd die hun diploma moeten behalen zijn uitgenodigd om de (online) scheidsrechterscursus te volgen met een afrondend examen. Ook diegenen die vorig jaar de cursus deden maar het diploma nog niet behaalden zijn uitgenodigd. Meer informatie volgt gericht naar de jeugd via de mail. 

4. Fluitbeurten voor de A en B teams. Wekelijks worden de thuisspelende A en B teams ingezet bij het fluiten bij de 8E, D en C teams. De fluitbeurten hebben tot doel dat de fluiters kunnen oefenen. Beginnende fluiters hebben wel begeleiding nodig om hun zelfvertrouwen op te bouwen. Die begeleiding wordt dit najaar nog verder uitgewerkt. 

Heb je vragen of idee├źn of lijkt het je leuk om mee te werken in deze commissie (nu bestaande uit alleen 1 persoon), mail dan naar Emma Paul [email protected] nl
 
20-9-2020 Nieuws