Welkom nieuw Technisch Manager!

30-6 Nieuws
Beste VVV’ers,

Met ingang van 1 juli as. mag ik een deel van de taken van Charlie overnemen als technisch manager van VVV. 

Het zijn ‘big shoes to fill’, maar ik kan erg uitkijken naar het vervullen van deze rol. Ook heb ik er veel vertrouwen in dat we de daarbij komende taken en verantwoordelijkheden, gezamenlijk met het bestuur, de verschillende commissies, de vele vrijwilligers en bovenal: de trainers en coaches, op kunnen pakken. En dan uiteraard zoveel mogelijk naar ieders tevredenheid en vanuit een heldere visie en dito beleid.

Ruim 15 jaar ben ik reeds werkzaam in de (hockey)sport, in binnen- en buitenland, zowel als hoofd- of assistent-coach, als (specialisten)trainer en als hoofd jeugdopleiding of technisch manager. Graag deel ik mijn passie, kennis en ervaringen de komende jaren, direct of indirect, met jullie zodat we vanuit verbinding de vereniging weer verder kunnen helpen. Ik voorzie een mooi proces waar ik graag, samen met het bestuurslid Hockeyzaken (Derek van den Hoven), leiding aan zal geven, en waarbij ik hoop los te kunnen laten vanuit vertrouwen en respectvol bij te kunnen sturen indien nodig.

Dan rest mij tot slot Charlie te bedanken voor de warme overdracht en hem succes, maar vooral veel plezier, te wensen tijdens zijn nieuwe sportieve uitdaging elders.
Voor nu een fijne en bovenal gezonde zomer gewenst en graag tot op of langs de velden.

Groet, 

Maarten Bos

 
30-6-2021 Nieuws