D-Hockeyschool

18-9 Nieuws

VVV-jeugd opgelet!

Wil je jouw hockey skills verbeteren? Wil je extra aandacht? Heb je behoefte aan extra uitdaging? Dan is dit echt iets voor jou!

Vanaf 26 september is er weer D-Hockeyschool voor spelers die hun hockeytechnieken een extra boost willen geven.

Op 5 zondagen trainen we verschillende technieken onder leiding van Derek van den Hoven en Tijmen Rolink, beiden spelers van VVV H1. Derek coacht al 15 jaar verschillende teams op landelijk niveau Hurley: JA1, MA1, JB1 en JC1, Rood-Wit: JB1, HGC: MB1 en nu HDM: MB1. Tijmen coacht al 7 jaar verschillende topteams op Hurley. Dit seizoen coacht hij Hurley JD1 en JA1.

Voor wie is het bedoeld?

Alle VVV-jeugdspelers tussen de 7 en 16 jaar. Wij streven ernaar om per 6 spelers 1 trainer op het veld te hebben. De plaatsing is op volgorde van inschrijving.

De trainingen zullen iets anders zijn dan je gewend bent en zijn een aanvulling op de reguliere trainingen van VVV.

Wat zijn de kosten?

De kosten bedragen € 60,- voor 5 trainingen en € 40,- voor 3 trainingen. Bij de inschrijving kun je aangeven of je de eerste 3 trainingen wilt komen trainen of dat je alle 5 de trainingen komt volgen.

Wanneer zijn de trainingen?

De trainingen zijn om: 09.30 – 10:45 of 10.45-12.00. De jongste groep start het eerste blok en de oudere groep het tweede blok. In welke groep je komt heeft ook te maken met het aantal inschrijvingen.

De data van de herfsttrainingen zijn:

·26 september

·3 oktober

·10 oktober

·17 oktober

·24 oktober

Inschrijven

Schrijf je in door naar dit formulier te gaan: https://forms.gle/Zn9rY8Jwwo4pHXfN8(kopieer de link in je adresbalk)

 

We hopen je snel op de D-Hockeyschool te zien.

 

Derek & Tijmen

 

Disclaimer: de trainingen worden onder verantwoordelijkheid van D-Hockeyschool georganiseerd. VVV is niet verantwoordelijk voor eventuele schade, blessures, etc.

 
18-9-2021 Nieuws