Inschrijfformulier hockeyclub VVV

Met het invullen en insturen van dit inschrijfformulier geef je Hockeyclub VVV toestemming tot automatische incasso van de jaarlijkse contributie. De hoogte van de contributie is terug te vinden in de contributietabel op de site.

Inschrijver verklaart ook bekend te zijn met een aantal richtlijnen (Klik op een link om deze in te zien):
1. Hockeyclub VVV Privacyverklaring
2. Hockeyclub VVV Gedragscode

Soort inschrijving

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)

Contact info

Financieel

Hockey ervaring

Jeugd

Vul dit in als je je in wilt schrijven als jeugdlid. Ouders/verzorgers moeten hiervoor toestemming geven en van hen wordt ondersteuning bij het team verwacht.

Vrijwilligerswerk

VVV is een club die draait op vrijwilligers. Daarom verwachten we dat leden en ouders van jeugdleden allemaal hun steentje bijdragen. Wat zou jij binnen de vereniging willen doen? Bij Verenigingstaken vragen wij om drie keuzes te maken.

Bevestiging