Wat leuk dat je meer te weten wilt komen over VVV!

Wij organiseren verschillende activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen om te zorgen dat je net zo enthousiast over onze club wordt als wij. Hieronder vind je een overzicht met de activiteiten die hiervoor gepland staan. Dit overzicht word geregeld geüpdatet.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Blijf op de hoogte!
We snappen dat je niet altijd actief deze pagina kunt checken, maar we houden je wel graag op de hoogte van de nieuwste en leukste activiteiten. Laat onder aan de pagina je mailadres achter en we zorgen dat je het op tijd weet!

Inschrijven?
Super leuk als je al weet dat je bij ons wilt hockeyen! Je kan je dan inschrijven via het inschrijfformulier op de website!

Activiteiten overzicht

*****

KOM PROEFTRAINEN: Nu al zin in hockey? Kom proeftrainen. Stuur een email naar [email protected]. Direct lid worden kan natuurlijk ook via deze link.

2 JULI START OF THE SEASON 22/23 VOOR E T/M B-JEUGD

Hockeyclub VVV

Maak alvast kennis met je nieuwe team en begin samen aan weer een spannend en gezellig nieuw hockeyseizoen! Een sportieve kennismakingsdag voor zowel kinderen als ouders, waarbij ouders worden geïnformeerd over het komende seizoen.

Nadere info volgt.

9 JULI FAMILIETOERNOOI

Na 2 jaar eindelijk weer terug: het VVV Familietoernooi!

Strijd voor de familiecup in teams van jong en oud met familie en vrienden.

Deze sportieve dag sluiten we af met een gezellige BBQ. Zie uitgebreide informatie op onze homepage

EIND AUGUSTUS: START OF THE SEASON VOSJES EN F-JES

Ontmoet je nieuwe team en start met elkaar een leuk en gezellig hockeyseizoen.

Daarnaast word je geïnformeerd over het nieuwe seizoen. Nadere info volgt.