Welkom bij VVV!


Officieel heten we AC & HC VVV en zijn we een cricket- en hockeyclub, gelegen in Amsterdam, met speelvelden aan de rand van Buitenveldert en Amstelveen, langs de Amstel. VVV is opgericht op 2 juni 1902 en behoort hiermee tot de tien oudste hockeyclubs van Nederland. 

Onze florerende jeugdafdeling is opgericht in 2007; tot die tijd waren we een vereniging voor studenten en jong-werkenden. Nog steeds wordt VVV onder academici-in-opleiding gezien als dé studentenclub van Amsterdam. 

VVV beschikt over 4,5 kunstgrasvelden: 1x water, 1x semi en 2x zand plus nog een trainingsveld (zand). Er wordt 7 dagen per week intensief gehockeyd op de velden.
VVV kent een informele, gezellige clubsfeer. Onze mix van plezier en sportiviteit zorgt ervoor dat leden en ouders van junior leden zich snel thuis voelen. Iedereen is welkom!

De sfeer bij VVV wordt mede bepaald door de extra activiteiten. Daar zijn we trots op en dat willen we graag zo houden! Het vraagt echter een grote betrokkenheid van (ouders van) leden om deze activiteiten tot een succes te maken. Betrokkenheid betekent initiatief tonen, mee helpen organiseren, mee helpen op- en afbouwen en laten weten waar er behoefte aan is. 

De ervaring leert dat het een positieve wisselwerking is om mee te helpen op de club; het is leuk om iets te kunnen betekenen en de club is heel blij met je!

VVV is een club met enthousiaste mensen voor enthousiaste mensen, we heten je dan ook van harte welkom!