Vrijwilligers

Hoe smaakt spelen bij VVV? Nou, zo: dat is spelen met plezier, sportiviteit en gezelligheid!

Deze heerlijke clubcocktail wordt geroemd en genoemd tot ver voorbij de stadsgrenzen; en die willen we graag op peil houden.

Natuurlijk is die fijne sfeer er niet voor niets! Die is onmogelijk zonder de inzet van de leden, en de inzet van ouders van junior leden. Er zijn een hoop taken te vervullen, misschien ook wel taken die jij als speler of als ouder mist!

Ben je goed in het begeleiden van een jeugdteam? In organiseren? Heb je altijd al achter de bar willen staan? Ben je een begenadigd klusser? Laat het weten, en help jezelf en de club niet alleen dat roemruchte verenigingsleven leiden, maar ├╝berhaupt bestaan.. vrijwilligers zijn nou eenmaal de fundering van VVV.

Soms heeft de club specifieke vacatures, zoals bestuurslid, of financieel medewerker. Daar houden we je hier van op de hoogte.
En waar we geen genoeg van kunnen krijgen, is van scheidsrechters. De ervaring leert dat het voor ouders van junior leden ontzettend leuk is om als scheidsrechter een bijdrage te leveren. Je snapt goed waar je kind mee bezig is, je ondersteunt het team; je bent vanzelf betrokken. Als volwassen speler is het uiteraard een aanwinst voor jezelf en de club als je het fluitdiploma op zak hebt.
Een aantal keer per jaar is er de mogelijkheid om een korte cursus bij VVV te volgen.

Je inzetten als vrijwilliger bij VVV is goed voor je CV en je netwerk, het vergroot je betrokkenheid, het verenigingsleven wordt versterkt en zo kunnen we die fijne club blijven die we zijn. Bovendien geef je het voorbeeld aan de volgende generatie. En, niet onbelangrijk: VVV is belachelijk blij met je.
Doe mee, help VVV, geef je op als vrijwilliger en word zelf deelgenoot van de heerlijke cocktail die VVV heet!