Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat bestaat voor de jeugd uit Janneke Cremers en Elsbeth Kuik. Voor de senioren is dat Justin Fiedler. Het wedstrijdsecretariaat is verantwoordelijk voor het opstellen van de wedstrijdschema's, communicatie met andere clubs, de indeling van de velden en de verwerking van de uitslagen en wedstrijdformulieren.

Wedstrijdschema
Het wedstrijdschema staat ongeveer twee weken voor de wedstrijd online. Na publicatie wordt het wedstrijdschema in principe niet meer aangepast. Als je een verzoek hebt dan dien je dat dus tenminste drie weken van te voren aan te geven bij de desbetreffende wedstrijdsecretaris. Houd er rekening mee dat een verzoek soms niet gehonoreerd kan worden.

Digitaal Wedstrijdformulier
Sinds 1 januari 2019 maken we gebruik van het nieuwe digitale wedstrijdformulier. Informatie daarover vind je hier.
Rechtstreeks naar het DWF? Klik dan hier of kijk op de app. Heb je de app  nog niet dan kun je deze hier downloaden:
Afgelastingen
Afgelastingen worden door de wedstrijdsecretaris via LISA per email en/of sms doorgegeven aan de betreffende teams en staan ook op de website en social media. Bij extreme weersomstandigheden deze dus in de gaten houden!

Oefenwedstrijden
Velden voor oefenwedstrijden kunnen bij de clubhuismanager worden aangevraagd. Voor oefenwedstrijden op door-de-weekse middagen/avonden kun je contact opnemen met de technisch manager. Wil je aansluitend aan de oefenwedstrijd borrelen of eten dan ook graag contact met de clubhuismanager opnemen voor reservering van een plek in het clubhuis en eventueel gebruik van de keuken.