Contributies, entreegelden en bijdragen

(zoals vastgesteld op de ALV van 21 mei 2019)

VELD

2019-2020

SENIOREN

Veteranen

357

357

Jong senioren (18-24 jaar)

332

Trimhockey

219

Training lid (max. 5 wedstrijden)

269

160

Administratiekosten factuur contributie

25

Trimhockey leden zijn niet gerechtigd tot het spelen van wedstrijden. Ze worden niet ingedeeld bij een team. Trainingsleden worden ingedeeld bij een team en mogen per seizoen maximaal 5 wedstrijden spelen die georganiseerd worden de KNHB.

De leeftijd van het jeugdlid is bepalend voor de hoogte van de contributie. De peildatum voor de leeftijd is 1 oktober. Voorbeeld: is uw kind vóór 1 oktober acht jaar, dan speelt hij of zij dit seizoen in de E-categorie. Wordt u kind pas ná 1 oktober acht jaar, dan speelt hij of zij in de F-categorie. Als het jeugdlid door omstandigheden is ingedeeld in een categorie, die niet overeenkomt met de leeftijd, dan blijft de leeftijd bepalend voor de hoogte van de contributie.

ZAAL

Senioren (per team)

306

Junioren (per lid)

Jongste Jeugd (per lid)

95

75

De hoogte van de contributie voor zaalhockey is afhankelijk van de trainingsfaciliteit (in uren en in ruimte) die het team krijgt aangeboden door de club. De hoogte van het bedrag hangt samen met de soort hal en het aantal uur dat je traint. De kosten verschillen dus per team.

Reserveringsbijdrage (standaard voor alle leden)

De contributie wordt verhoogd met een bedrag van 25,00 euro per lid als reservering voor investeringen in het clubhuis in de toekomst.  Het bestuur onderkent de noodzaak om het clubhuis te verbouwen door de sterke groei van VVV in de afgelopen jaren. Om deze en andere toekomstige investeringen te kunnen doen, bouwen wij een reserveringspot op. Hiermee kunnen wij een gedeelte van de investeringen betalen en zijn wij ook makkelijker in staat externe financiering te regelen voor het resterende gedeelte. Deze bijdrage is goedgekeurd door de ALV.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor nieuwe leden bedraagt 160,00 euro met ingang van seizoen 2019-2020. Het inschrijfgeld is inclusief de ontvangst van een tenue, bestaande uit het thuis-shirt, broek of rok, en thuis-sokken. Het lid kan het tenue met het bewijs van inschrijving ophalen bij Hockey District, Parnassusweg 205 te Amsterdam. Het tenue wordt na inschrijving eigendom van het lid.