Contributie

Contributies, entreegelden en bijdragen
(zoals vastgesteld op de ALV van 25 mei 2022)


VELD

2022 - 2023

SENIOREN

Veteranen

364

Senioren

364

Jong senioren (18-24 jaar)

339

Trimhockey

223

Training lid (max. 5 wedstrijden)

274

Niet-spelend lid

79

JEUGD

A-categorie

325

B-categorie

325

C-categorie

325

D-categorie

325

E-categorie

275

F-categorie

250

Vosjes

200

OVERIGE BEDRAGEN

Jaarlijkse bijdrage bestemmingsreserve clubhuis

25

Inschrijfgeld

160

Administratiekosten factuur contributie

25


Trimhockey leden zijn niet gerechtigd tot het spelen van wedstrijden. Ze worden niet ingedeeld bij een team. Trainingsleden worden ingedeeld bij een team en mogen per seizoen maximaal 5 wedstrijden spelen die georganiseerd worden de KNHB.


De leeftijd van het jeugdlid is bepalend voor de hoogte van de contributie. De peildatum voor de leeftijd is 1 oktober. Voorbeeld: is uw kind vóór 1 oktober acht jaar, dan speelt hij of zij dit seizoen in de E-categorie. Wordt u kind pas ná 1 oktober acht jaar, dan speelt hij of zij in de F-categorie. Als het jeugdlid door omstandigheden is ingedeeld in een categorie, die niet overeenkomt met de leeftijd, dan blijft de leeftijd bepalend voor de hoogte van de contributie. 


Zaal 

Bij deelname aan de zaalhockey competitie en/of trainingen wordt een aanvullende contributie in rekening gebracht ((zoals vastgesteld op de ALV van 25 mei 2021).


Senioren (per team)

325

Junioren (per lid)

Jongste Jeugd (per lid)

110

82


De contributie bij de senioren wordt geïncasseerd bij de aanvoerder van het zaalhockey team.


Reserveringsbijdrage (standaard voor alle leden)

De contributie wordt verhoogd met een bedrag van 25,00 euro per lid als reservering voor investeringen in het clubhuis in de toekomst. Het bestuur onderkent de noodzaak om het clubhuis te verbouwen door de sterke groei van VVV in de afgelopen jaren. Om deze en andere toekomstige investeringen te kunnen doen, bouwen wij een reserveringspot op. Hiermee kunnen wij een gedeelte van de investeringen betalen en zijn wij ook makkelijker in staat externe financiering te regelen voor het resterende gedeelte. Deze bijdrage is goedgekeurd door de ALV. 


Inschrijfgeld 

Het inschrijfgeld voor nieuwe leden bedraagt 160,00 euro met ingang van seizoen 2019-2020. Het inschrijfgeld is inclusief de ontvangst van een tenue, bestaande uit het thuis-shirt, broek of rok, en thuis-sokken. Het lid kan het tenue met het bewijs van inschrijving ophalen bij Hockey District, Arent Janszoon Ernststraat 865 B te Amsterdam. Het tenue wordt na inschrijving eigendom van het lid.